Over Vlic

 • Beurs
  Wie Zijn Wij?

  VLIC is een onafhankelijke partner welke leveranciers op het gebied van elektriciteit, gas, internet, televisie en (mobiele)telefonie vergelijkt en hierdoor geld bespaart voor de consument. VLIC heeft medewerkers in dienst die contact onderhouden met de belangrijkste leveranciers waardoor vragen en problemen van klanten snel kunnen worden opgelost. VLIC ontvangt een vergoeding van deze leveranciers en deelt deze met haar partners.

   

  VLIC is opgericht door professionals in de financiële dienstverlening, die opmerkten dat er nog heel wat waarde blijft liggen in de markt. Door ondernemers tools te bieden om eenvoudig meer diensten aan hun klanten te verlenen kan deze waarde benut worden.

 • Waarom VLIC?

  Een groot deel van het inkomen van veel huishoudens wordt  besteed aan de vaste lasten. Er verschijnen echter regelmatig berichten dat het mogelijk is om hier flink op te besparen. De markt voor bijvoorbeeld mobiele telefonie en energie is echter zo ondoorzichtig dat veel consumenten teveel blijven betalen. VLIC probeert via tussenpersonen deze mogelijke besparingen toch bij de klant te krijgen.

   

  De meerwaarde van samenwerken met VLIC is dat het u de mogelijkheid biedt om uw klant een compleet pakket aan te bieden. Naast uw eigen producten en/of diensten kunt u producten aanbieden op het gebied van vaste lasten, nadat er met behulp van de adviessoftware inzicht is verkregen waarop de klant kan besparen.

AANBIEDERS
kpn Hi t-mo xs4all greenchoice Telfort E.on tele Nederlandse Energie Maatschappij Electrabel UPC-1 vodafone Oxxio Essent Eneco dong-energie