Vaste Lasten Service voor goedkopere verzekeringen

Maak gebruik van de Vaste Lasten Service, zodat u nooit meer teveel betaalt voor uw verzekeringen. We maken in veel gevallen gebruik van verzekeringen die we eigenlijk niet nodig hebben, omdat de dekking ook elders al tot een verzekering behoort. Dubbele dekkingen zijn eerder regel dan uitzonderingen. Denk bijvoorbeeld eens aan uw ziektekosten, maakt u gebruik van dekking binnen uw reisverzekering? De kans is groot dat er overlap bestaat met de buitenlanddekking van uw zorgverzekering. Vaste Lasten Service helpt u te besparen op uw verzekering.

 

Vergelijking van polissen

Daarnaast kan Vaste Lasten Service u helpen om verschillende verzekeraars met elkaar te vergelijken, om op die manier voor toegevoegde waarde te zorgen. Wij zorgen ervoor dat we de meest voordelige verzekeraar voor u selecteren, zonder dat dit aan de andere kant ten koste hoeft te gaan van de dekking of de kwaliteit van de service. Wij kennen de markt als geen ander, waardoor we u als Vaste Lasten Service van dienst kunnen zijn met een goede verzekering tegen de scherpst mogelijke premie.

 

Handige Vaste Lasten Service

Uiteraard kunt u heel eenvoudig gebruik maken van de Vaste Lasten Service, u hoeft daar zelf nauwelijks iets voor te doen. Het is voldoende om u aan te melden en ons aan te geven welke verzekeringen u momenteel heeft lopen. Wij gaan voor u aan de slag met een analyse en een vergelijking, om na te gaan waar er mogelijkheden bestaan om geld te besparen. Op die manier zorgen we er als Vaste Lasten Service voor dat u op de kosten kunt besparen, zonder dat u zelf alle verzekeraars op een rij hoeft te zetten en u na dient te gaan wat de beste keuze voor u vormt.

AANBIEDERS
vodafone Hi t-mo E.on Telfort dong-energie Oxxio Nederlandse Energie Maatschappij Eneco tele kpn greenchoice UPC-1 Essent xs4all Electrabel
RRR
Mobiele telefonie
tv-circ
TV en Breedband
energie-circ
Energie